Kombi prevoz Sarajevo

Kombi prevoz do Sarajeva - Automobilski prevoz Srbija BiHKombi i automobilski prevoz do Sarajeva je jedan od najbržih i najudobnijih načina putovanja. Prevoz do Sarajeva nije linijski, a nepostojanje strogo definisanih vremena polazaka obezbeđuje fleksibilnost i prilagođavanje zahtevima putnika. Manji broj putnika u vozilu garantuje udobnost, a istovremenno i dovoljno prostora za kompletan prtljag.

Skoro svakodnevno vršimo prevoz putnika iz Beograda do Sarajeva, najčešće do aerodroma, a sve više u turističke ture.

Preuzimanje putnika za prevoz Beograd - Sarajevo

Kao i vreme polaska kombi i automobilskog prevoza, ni mesto preuzimanja putnika nije strogo određeno. Preuzimanje putnika je moguće uraditi od vrata do vrata sa bilo koje adrese, a za organizovane grupe polazak može biti i sa jednog mesta (hotel, hostel, autobuska ili železnička stanica i sl.) po prethodnom dogovoru.

Aerodromski transfer aerodrom Beograd - aerodrom Sarajevo

U sklopu kombi i automobilskog prevoza putnika na relaciji Beograd – Sarajevo , preuzimanje putnika je moguće i na beogradskom aerodromu Nikola Tesla. Takođe tražena usluga je i aerodromski transfer Aerodrom Beograd - Aerodrom Sarajevo.

Luksuzni prevoz automobilom Beograd - Sarajevo

Ukoliko želite udoban i luksuzan prevoz iz bilo kog mesta u Srbiji do Sarajeva, uvek možete računati na LUX SPEED za najbolju uslugu i profesionalan tretman.

Potpuno tehnički ispravna klimatizovana kombi vozila za prevoz putnika, kao i automobili lux kategorije čekaju na vas.

Cena kombi prevoza putnika i automobilskog prevoza

Cene kombi prevoza putnika i prevoza putnika automobilom iz Beograda do Sarajeva možete pogledati na stranici cene kombi prevoza putnika i automobilskog prevoza do različitih destinacija iz naše ponude.

Kontakt za kombi i automobilski prevoz

Dovoljno je da kontaktirate LUX SPEED pomoću podataka sa stranice kontakt za kombi i automobilski prevoz do Sarajeva i vaše putovanje može da počne.


USLUGE KOMBI PREVOZA PUTNIKA