Kombi prevoz Jahorina

Kombi i automobilski prevoz na Jahorinu - Kombi prevoz putnika BeogradKombi i automobilski prevoz do najpoznatijeg ski centra Jahorina u BiH svakako se može nazvati najbržim i najudobnijim načinom putovanja. Prevoz kombijem i lux automobilom na Jahorinu se može prilagoditi zahtevima putnika. Manji broj putnika u vozilu garantuje udobnost, a istovremenno i dovoljno prostora za kompletan prtljag i ski opremu.

U zimskoj sezoni skoro svakodnevno vršimo prevoz putnika iz svih mesta u Srbiji i sa aerodroma u Beogradu do Jahorine. Prevoz kombijem i automobilom se može organizovati u jednom smeru ili kao povratno putovanje, pa je to važno naglasiti prilikom dogovora.

Preuzimanje putnika za prevoz na Jahorinu

Kao i vreme polaska kombi i automobilskog prevoza, ni mesto preuzimanja putnika nije strogo određeno. Preuzimanje putnika je moguće uraditi od vrata do vrata sa bilo koje adrese, a za organizovane grupe planinara i skijaša polazak može biti i sa jednog mesta (hotel, hostel, autobuska ili železnička stanica, aerodrom i sl.) prema prethodnom dogovoru.

Kombi prevoz sa aerodroma Beograd do Jahorine

U sklopu kombi i automobilskog prevoza putnika na relaciji aerodrom Beograd – Jahorina , preuzimanje putnika se radi na beogradskom aerodromu Nikola Tesla. Takođe tražena usluga je i prevoz sa aerodroma u Nišu do Jahorine.

Luksuzni prevoz automobilom do Jahorine

Ukoliko želite udoban i luksuzan prevoz iz bilo kog mesta u Srbiji do Jahorine, uvek možete računati na LUX SPEED za najbolju uslugu i profesionalan tretman.

Potpuno tehnički ispravna klimatizovana kombi vozila za prevoz putnika, kao i automobili lux kategorije čekaju na vas.

Cena kombi prevoza putnika i automobilskog prevoza

Cene kombi prevoza putnika i prevoza putnika automobilom iz Beograda do Jahorine možete pogledati na stranici cene kombi prevoza putnika i automobilskog prevoza , kao i cene do različitih destinacija iz naše ponude.

Kontakt za kombi i automobilski prevoz

Dovoljno je da kontaktirate LUX SPEED pomoću podataka sa stranice kontakt za kombi i automobilski prevoz do Jahorine i vaše putovanje može da počne.


USLUGE KOMBI PREVOZA PUTNIKA