Kombi prevoz Budimpešta

Kombi prevoz putnika do Budimpešte - Kombi prevoz MađarskaKombi i automobilski prevoz do Budimpešte je jedan od najbržih i najudobnijih načina putovanja. Prevoz do Budimpešte nije linijski, a nepostojanje strogo definisanih vremena polazaka obezbeđuje fleksibilnost i prilagođavanje zahtevima putnika. Prevoz kombijem ili automobilom za manje grupe putnika traje oko 5 sati i najčešće zavisi od graničnih prelaza. Manji broj putnika u vozilu garantuje udobnost, a istovremenno i dovoljno prostora za kompletan prtljag.

Skoro svakodnevno vršimo prevoz putnika iz Beograda do Budimpešte, najčešće do aerodroma, a sve više u šoping i turističke ture.

Preuzimanje putnika za prevoz Beograd - Budimpešta

Kao i vreme polaska kombi i automobilskog prevoza, ni mesto preuzimanja putnika nije strogo određeno. Preuzimanje putnika je moguće uraditi od vrata do vrata sa bilo koje adrese, a za organizovane grupe polazak može biti i sa jednog mesta (hotel, hostel, autobuska ili železnička stanica i sl.) po prethodnom dogovoru.

Aerodromski transfer aerodrom Beograd - aerodrom Budimpešta

U sklopu kombi i automobilskog prevoza putnika na relaciji Beograd – Budimpešta , preuzimanje putnika je moguće i na beogradskom aerodromu Nikola Tesla. Takođe tražena usluga je i aerodromski transfer Aerodrom Beograd - Aerodrom Budimpešta.

Luksuzni prevoz Beograd - Budimpešta

Ukoliko želite udoban i luksuzan prevoz iz bilo kog mesta u Srbiji do Budimpešte, uvek možete računati na LUX SPEED za najbolju uslugu i profesionalan tretman.

Potpuno tehnički ispravna klimatizovana kombi vozila za prevoz putnika, kao i automobili lux kategorije čekaju na vas.

Cena kombi prevoza putnika i automobilskog prevoza

Cene kombi prevoza putnika i prevoza putnika automobilom iz Beograda do Budimpešte možete pogledati na stranici cene kombi prevoza putnika i automobilskog prevoza do različitih destinacija iz naše ponude.

Kontakt za kombi i automobilski prevoz

Dovoljno je da kontaktirate LUX SPEED pomoću podataka sa stranice kontakt za kombi i automobilski prevoz do Budimpešte i vaše putovanje može da počne.


USLUGE KOMBI PREVOZA PUTNIKA